greatest show on earth, the

Er en Romantik, Action, Familie film instrueret af Cecil B. DeMille med skuespillerne Lou Jacobs, Lyle Bettger, Beverly Washburn, Lawrence Tierney fra 1952

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Brand Braden er en stokkonservativ cirkusdirektør, der lever og ånder for sit show. Men da det går ned ad bakke for Bradens cirkus hyrer han en dristig trapezartist, Den store Sebastian, til at bringe nyt liv i showet. Dennes tilstedeværelse giver dog anledning til lige dele misundelse og beundring fra Holly, der er showets kvindelige trapezartist og Bradens kæreste. Efter en halsbrækkende kamp for at genvinde sin position må Holly se sig splittet mellem sin kærlighed for arbejdsnarkomanen Brad og den skamløse Sebastian.

greatest show on earth, the

Detaljer

Genre Romantik, Action, Familie , Komedie, Drama
Originaltitel greatest show on earth, the
Instruktør Cecil B. DeMille
Udgivelsesår 1952
Tags cirkus(circus), rejser cirkus(travelling circus)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film