evidence

Er en Science fiction, Kriminal, Gyser film instrueret af Howie Askins med skuespillerne Ashley Bracken, Ryan McCoy, Toby Bryant, Brett Rosenberg fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Fire venner tager på camping langt inde i en mørk skov for at filme en dokumentar. På den første nat hører gruppen skrækkelige skrig i mørket og ser uhyggelige skygger omkring dem. Nattens begivenheder tager en skræmmende drejning, da en af vennerne pludselig forsvinder sporløst, og de resterende tre indser hurtigt, at de bliver jaget, men af hvad? Evidence er en anmelderrost gyser i familie med Paranormal Activity, The Blair Witch Project og Rec med alt hvad dertil hører af skrig, skræk, uhygge og uforudsigelige plot-twists.

evidence

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Gyser
Originaltitel evidence
Instruktør Howie Askins
Udgivelsesår 2011
Tags fundet optagelser(found footage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film