The Crew

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Adrian Vitoria med skuespillerne Paul Lee, Francis Magee, Stephen Graham, Colin David Jackson fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

I en kriminel verden, præget af hårdkogt narkokriminalitet og intens rivalisering, er Ged Brennan og hans bande old school-røvere med spektakulære planer og store kup. Efter flere år som professionel røver, beslutter Ged sig for at gå på pension og planlægger et allersidste kup, som ska sikre hans fremtid. Men noget går galt - en berygtet narkogangster bliver brutalt myrdet og pludselig står Ged i et farligt kaos. Det sidste kup nærmer sig, men Ged ved ikke hvem han skal stole på og nu handler det ikke længere om kuppet, men om at overleve.

The Crew

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Crew
Instruktør Adrian Vitoria
Udgivelsesår 2008
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere