En ny chance til Larry Crowne

Er en Drama film instrueret af Tom Hanks med skuespillerne Grace Gummer, Julia Roberts, Tom Hanks, Taraji P. Henson fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Midaldrende Larry Crowne har aldrig taget en eksamen, så det kan han passende gøre, da han bliver fyret fra sit job som mellemleder i et varehus. På sit lokale 'community college' møder Larry den livlige motorcykelpige Talia, som hjælper den gældsatte og gennemført u-hippe Larry med at starte på en frisk. Også hans sproglærer, den ulykkeligt gifte Mercedes, kommer til at spille en stor rolle i Larrys nye liv.

En ny chance til Larry Crowne

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Larry Crowne
Instruktør Tom Hanks
Udgivelsesår 2011
Tags College, lærer(teacher), celle telefon(cell phone), klasseværelset(classroom), diner, tab af job(loss of job), økonomi(economics), scooter, værftet salg(yard sale), tilbage til skole(back to school)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film