The Groomsmen

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af Edward Burns med skuespillerne Edward Burns, Matthew Lillard, Jay Mohr, Donal Logue fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Der er stor forskel på at blive ældre og blive voksen. Det må Paulie sande på den hårde måde, da tanken om at lægge ungkarle-livet bag sig og hellige sig ægteskabets monogami, pludselig en dag får koldsveden til at pible frem....kun en uge før brylluppet med hans livs kærlighed. Det kickstarter syv forrygende dage, hvor Paulie sammen med sine fire bedste venner, forsøger at få det bedste ud af den sidste tid som ungkarl? Edward Burns har selv skrevet og instrueret denne charmerende og morsomme komedie, om at se sit liv og ansvar i øjnene.

The Groomsmen

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie, Drama
Originaltitel The Groomsmen
Instruktør Edward Burns
Udgivelsesår 2006
Tags indie, uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film