gæt hvem der kommer til middag

Er en Komedie, Drama film instrueret af Stanley Kramer med skuespillerne Timothy Scott, Katharine Hepburn, Alexandra Hay, John Hudkins fra 1967

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Spencer Tracy og Katharine Hepburn (der vandt en Oscar som Bedste Skuespillerinde i 1967 for sin præstation) er uforglemmelige som det forvirrede ægtepar i dette skelsættende drama fra 1967 om blandede ægteskaber. Joanna, den smukke datter af den succesrige forlagsejer, Matthew Drayton, og hans aristokratiske hustru Christina, er kommet på besøg med sin nye forlovede, John Prentice, en anerkendt sort læge. Christina accepterer sin datters valg om at gifte sig med John, men Matthew er chokeret ved tanken om denne raceblanding; og lægens forældre er tilsvarende skuffede. Begge familier bliver nødt til at sætte sig ned, ansigt til ansigt, og undersøge alvoren af deres intolerance.

gæt hvem der kommer til middag

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel gæt hvem der kommer til middag (1967)
Instruktør Stanley Kramer
Udgivelsesår 1967
Tags San Francisco, læge(doctor), ægteskab forslag(marriage proposal), ferie(vacation), enkemand(widower), Publisher, interracial forholdet(interracial relationship), kunst Galleri(art gallery), middag(dinner), afrikanske amerikansk(african american), afgørelse klasse(ruling class), raceblanding(miscegenation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film