jindabyne

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Ray Lawrence med skuespillerne Chris Haywood, Betty Lucas, John Howard, Max Cullen fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Vennerne Stewart, Carl, Rocco og Billy er taget på den årlige fisketur i den Australske vildmark. En eftermiddag finder de liget af en stor pige, men i stedet for at tage tilbage til landsbyen, beslutter mændene at fortsætte fisketuren, som om intet var hændt. Det bliver en stor sag, da de vender hjem, for hverken koner eller venner kan forstå, hvorfor de ikke straks slog alarm.

jindabyne

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel jindabyne
Instruktør Ray Lawrence
Udgivelsesår 2006
Tags ægteskab krise(marriage crisis), venskab(friendship), mord(murder), ægteskab(marriage), lille by(small town), mand venskab(male friendship), Australien(australia), fiskeri(fishing), australske Aborigine(australian aborigine), aboriginal, Aborigine
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film