Maze

Er en Thriller, Drama, Eventyr film instrueret af Stephen Burke med skuespillerne Tim Creed, Cillian O'Sullivan, Elva Trill, Will Irvine fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Nordirland, start-80'erne. I et højsikkerheds-fængsel er IRA-fangen Larry Marley ved at planlægge sin flugt. Han har ikke det bedste forhold til fængselsvagten Gordon Close, da de to er født på hver sin side af den skarpe politiske opdeling i Nordirland. Men da Larry pludselig indser, at Gordon måske kan være et særdeles nyttigt element i den flugtplan, som han er ved at strikke sammen, ændrer han strategi. Maze er baseret på virkelige hændelser.

Maze

Detaljer

Genre Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel Maze
Instruktør Stephen Burke
Udgivelsesår 2017
Tags fængsel pause(prison break)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere