Johan Falk 8: De 107 patrioterna

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Anders Nilsson med skuespillerne Joel Kinnaman, Mikael Tornving, Anastasios Soulis, Jens Hultén fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Det er en smuk dag i Slottsskogen, Göteborgs idylliske park midt i byen, da det utænkelige pludseligt indtræffer - en skudveksling midt bland alle mennesker. To gangstergrupperinger skyder vildt på hinanden, og en stor politi indsats går i gang. Konflikten vokser hurtigt i omfang, til at involvere flere bander fra Göteborgs underverden. GSI kobles på for at forsøge at identificere en ny bande, som viser sig at være både større og bedre bevæbnet end alle andre.

Johan Falk 8: De 107 patrioterna

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Johan Falk: De 107 patrioterna
Instruktør Anders Nilsson
Udgivelsesår 2012
Tags organiseret kriminalitet(organized crime), bande krig(gang war), neo nazistiske(neo nazi), politiet overvågning(police surveillance), våben forhandler(weapons dealer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film