Den perfekte mission

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af William Phillips med skuespillerne Duff MacDonald, David Hewlett, Philip Craig, Soo Garay fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Vennerne Kevin, Rob og Sam morer sig med at planlægge de perfekte forbrydelser uden egentlig at have nogen intentioner om at føre dem ud i livet. Men da gangsteren, Leo får nys om den lille gruppes aktiviteter, presser ham dem til at skaffe sig obligationer til en værdi af 20 millioner dollar. Obligationer, der vel at mærke ikke kan opspores. Der går således ikke lang tid, førend vennerne befinder sig i en situation, hvor venskabet og tilliden til hinanden kommer på en alvorlig prøve, hvis de da ikke lige havner i fængsel først.

Den perfekte mission

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel Foolproof
Instruktør William Phillips
Udgivelsesår 2003
Tags pistol(gun), afpresning(blackmail), Heist
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film