Where To Invade Next

Er en Dokumentar film instrueret af Michael Moore med skuespillerne Krista Kiuru, Tim Walker, Michael Moore fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den Oscar-vindende instruktør og provokatør Michael Moore har en mission! Moore, der er bevæbnet med fædrelandskærlighed og håb for fremtiden, vil undersøge, hvad USA kan lære af andre lande og begynder at invadere udvalgte nationer for at 'stjæle' deres bedste ideer og bringe dem med hjem. Tankevækkende og humoristisk dokumentarfilm om forskellene i en globaliseret verden og jagten på den amerikanske drøm.

Where To Invade Next

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Where to Invade Next
Instruktør Michael Moore
Udgivelsesår 2015
Tags Italien(italy), USA, revolution, Afrika(africa), Tyskland(germany), Frankrig(france), Europa(europe), politiske satire(political satire), Island(iceland), Norge(norway), politiske(political), ulighed(inequality), Finland, arbejder klasse(working class), Portugal, velfærd(welfare), Tunesien(tunisia), Slovenien(slovenia), infotainment, velfærd stater(welfare states), økonomiske ulighed(economic inequality)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film