The Endless

Er en Science fiction, Fantasy, Gyser film instrueret af Justin Benson med skuespillerne Vinny Curran, Justin Benson, Kira Powell, Emily Montague fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

10 år efter at det lykkedes de to brødre Justin og Aaron at flygte fra en UFO-dødskult, vender de tilbage for at slutte fred med fortiden. I begyndelsen tager kultens medlemmer overraskende godt imod dem, men en tvivl begynder at brede sig. Er deres minder om, hvad der foregik dengang i kulten, korrekte? Og værst af alt: Er de kommet tilbage, eller har de måske aldrig været væk? Langsomt begynder logikken at bryde sammen, og brødrene tvinges ud i en kamp med indre og ydre dæmoner, for noget ondt og uhåndgribeligt venter derude i bjergene.

The Endless

Detaljer

Genre Science fiction, Fantasy, Gyser, Thriller
Originaltitel The Endless
Instruktør Justin Benson, Aaron Moorhead
Udgivelsesår 2017
Tags selvmord(suicide), barndom traumer(childhood trauma), overnaturlige(supernatural), søen(lake), Brødrene(brothers), Cult, Camp, Månen(moon), tid løkke(time loop), stald(shed), video tape, søskende forholdet(sibling relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere