1 - Life On The Limit

Er en Dokumentar film instrueret af Paul Crowder med skuespillerne Jenson Button, Jackie Stewart, Niki Lauda, Michael Schumacher fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I slutningen af 1960'erne fik Formel 1-bilerne fordoblet deres motorstørrelse, hvilket gjorde dem en del hurtigere, men samtidig endnu mere farlige. Med penge strømmende ind fra sponsorer og med nyt verdensomspændende TV-publikum, blev racerkørerne kastet som gladiatorer i ringen. De blev anset som legendariske superstjerner med karisma og rå talent, men mange af dem endte også med at betale den ultimative pris. Dokumentarfilmen 1 - Life On The Limit fortæller historien om Formel 1's gyldne tidsalder og de racerkørere, der kørte med livet som indsats og samtidig kæmpede for at ændre sporten for altid.

1 - Life On The Limit

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel 1
Instruktør Paul Crowder
Udgivelsesår 2013
Tags Racing, hastighed(speed), formel 1(formula 1), race bil driver(race car driver)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film