maxi-strisser og mini-strømer

Er en Action, Familie , Komedie film instrueret af Henry Winkler med skuespillerne Rocky Giordani, Ray Sharkey, Ruby Dee, Sammy Hernandez fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Politimanden Nick McKenna må yderst modvilligt sige ja til at få en ny makker - på 8 år. Lille Devon Butler elsker politiserier og film og kan alle klicheerne på fingrene. Da Devon bliver vidne til et mafiamord, er Nick McKenna overbevist om, at han med knægtens vidneudsagn omsider kan få bragt mafiabossen Vinnie Fountain bag tremmer. Devon har imidlertid ikke tænkt sig at vidne i retten med mindre Nick tager ham med på slæb - som sin nye makker. Det bliver begyndelsen på et særdeles anderledes makkerskab, for Devon tager sine forpligtelser som politimand meget alvorligt, og snart havner Nick og hans mini-makker i den ene vanvittige situation efter den anden.

maxi-strisser og mini-strømer

Detaljer

Genre Action, Familie , Komedie, Krimi
Originaltitel maxi-strisser og mini-strømer
Instruktør Henry Winkler
Udgivelsesår 1993
Tags politiet(police), stof(drug), mord(murder), politiet Shootout(police shootout), Tøjvask tørring på tøj linje(laundry drying on clothes line)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film