Hobbitten: En uventet rejse

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Peter Jackson med skuespillerne Martin Freeman, Dean O'Gorman, Benedict Cumberbatch, Mark Hadlow fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den kære hobbit, Bilbo Sækker, er tilbage i den visuelt spektakulære fortælling, der ligesom Ringenes Herre er instrueret af Peter Jackson.

Hobbitten: En uventet rejse

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Hobbit: An Unexpected Journey
Instruktør Peter Jackson
Udgivelsesår 2012
Tags elvere(elves), bjerge(mountains), dværge(dwarves), gåden(riddle), tunnel, rejse(journey), usynlighed(invisibility), Giant, guiden(wizard), Midgård (tolkien)(middle-earth (tolkien)), ring, Goblin, midten jorden(middle earth), mod(courage), underground søen(underground lake), Orc, Hobbitten(hobbit), begravet skat(buried treasure), klatring en træ(climbing a tree), gamle(ancient), arm cut off, nisser(gnomes), Orcs
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film