Fist of Fury

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Lo Wei med skuespillerne Nora Miao, Kun Li, Tien Feng, Fu Ching Chen fra 1972

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

I begyndelsen af 1900-tallet regeres Shanghai af japanerne, som håner og ydmyger kineserne, og byen er en smeltedigel af racisme og had. Da Chen vender tilbage til Shanghai til sin elskede Kung Fu læremesters begravelse, opdager han, at der er tale om et giftmord. Han drager ud for at tage blodig hævn, og ve den der står i vejen for Chen, for han ledsages af sine to uovervindelige venner - sine næver af stål.

Fist of Fury

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller, Drama
Originaltitel Jing wu men
Instruktør Lo Wei, Wei Lo
Udgivelsesår 1972
Tags hævn(revenge), mord(murder), Martial kunst(martial arts), lærer(teacher), Kung Fu, ære(honor), kinesisk(chinese), slagsmål(brawl), brutalitet(brutality), tragiske Hero(tragic hero), en mand hær(one man army), Kung Fu Master, hård fyr(tough guy), nunchaku, japansk mand(japanese man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere