Sønnens værelse

Er en Drama film instrueret af Nanni Moretti med skuespillerne Roberto De Francesco, Claudio Santamaria, Alessandro Infusini, Roberto Nobile fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den italienske filminstruktør Nanni Moretti stiller sig vanen tro både bag ved og foran kameraet, her som psykoanalytiker, der mister sin søn i en dykkerulykke. Hele familien er i knæ, men da en hemmelighed om den døde dreng afsløres, får de pårørende en uventet chance for at komme på fode igen. Filmen vandt De Gyldne Palmer i Cannes.

Sønnens værelse

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel La stanza del figlio
Instruktør Nanni Moretti
Udgivelsesår 2001
Tags slagtilfælde af skæbne(stroke of fate), psykoanalyse(psychoanalysis), ægteskab krise(marriage crisis), terapeut(therapist), familiens dagligt liv(family's daily life), sorg(sadness), jogging, erhverv(profession), harmoni(harmony), katastrofe(calamity), tauchen
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film