Pippi stikker af

Er en Familie , Eventyr film instrueret af Olle Hellbom med skuespillerne Inger Nilsson, Benno Sterzenbach, Kurt Zips, Fredrik Ohlsson fra 1970

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Tommy og Annika er blevet trætte af deres mors evindelige irettesættelser, så de beslutter sig for at løbe hjemmefra. Men de synes ikke, det er sjovt at løbe hjemmefra uden Pippi, så hun løber med. Og Pippi ved lige nøjagtigt, hvordan man oplever store eventyr. Hun er nemlig ikke bange for noget som helst. Hun kan cykle uden hjul, hun kan køre bil med fødderne, og hun kan sejle ned ad floden i en tønde.

Pippi stikker af

Detaljer

Genre Familie , Eventyr
Originaltitel På rymmen med Pippi Långstrump
Instruktør Olle Hellbom
Udgivelsesår 1970
Tags folkemusik Hero(folk hero), stærk kvinde(strong woman), løbske(runaway), barn Hero(child hero), Sverige(sweden)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film