husk

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Brett Simmons med skuespillerne Candice Rose, Michael Cornelison, Devon Graye, CJ Thomason fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe venner er ude at køre da en gruppe krager smadrer ind i deres forrude og ødelægger den. Vennerne må nu forlade deres bil og ser at de er strandet ved en forladt mark. Skjult dybt inde bag kornet finder de et faldefærdigt hus. De må snart indse at huset ikke er et helle, men i stedet er centrum for et forfærdeligt overnaturligt ritual som de er ved at blive del af. Nu må de kæmpe for deres liv hvis de vil se dagens lys igen.

husk

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel husk
Instruktør Brett Simmons
Udgivelsesår 2011
Tags terror, mord(murder), vold(violence), forbandelse(curse), blod(blood), overnaturlige(supernatural), ritual, venner(friends), lommelygte(flashlight), fugleskræmsel(scarecrow), bondehus(farmhouse), majsmarken(cornfield), øde(desolate)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film