Nul tolerance

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Anders Nilsson med skuespillerne Marie Richardson, Sara Sommerfeld, Torkel Petersson, Jaqueline Ramel fra 1999

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Johan Falk, en tidligere politimand fra den nationale indsatsstyrke, drages ind i et skuddrama juleaften. Han gør en heltemodig indsats, som blandt andet redder et barns liv, men snart er han i centrum for en mareridtsagtig mordjagt, hvor han selv bliver anklaget.

Nul tolerance

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Noll tolerans
Instruktør Anders Nilsson
Udgivelsesår 1999
Tags politiet(police), Street Shootout, Chase, gangster, hævn(revenge), mord(murder), røveri(robbery), Shootout, trussel(threat), thriller, røver(robber), politiet officer(police officer), City, vidne(witness), politiet proceduremæssige(police procedural), Göteborg(gothenburg), handling vold(action violence), falsk anklage(false accusation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film