Det gyldne kompas

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af Chris Weitz med skuespillerne Mark Mottram, Alexander Mercury, Magda Szubanski, Edward de Souza fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Lyra er 12 år og bor på det velrenommerede Jordan-kollegium sammen med sin bedste ven Roger. Hun har det trygt og godt, men pludselig sker der ting og sager, som vender op og ned på det hele. Børn forsvinder, Lyras onkels ekspediton til Arktis bliver forsøgt stoppet - og en videnskabskvinde henvender sig til Lyra for at lokke oplysninger ud af hende. Har det hele noget at gøre med det gyldne kompas, som Lyra er i besiddelse af?

Det gyldne kompas

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Golden Compass
Instruktør Chris Weitz
Udgivelsesår 2007
Tags England, eksperiment(experiment), Onkel(uncle), sjældne sygdomme(orphan), dyr(animal), Polar Bjørn(polar bear), Lordship, kompas(compass), baseret på unge voksen roman(based on young adult novel), baseret på roman eller bog(based on novel or book), luftskib(airship), alternativ universet(alternative universe)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere