Bee Movie: Det store honningkomplot

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Simon J. Smith med skuespillerne Larry Miller, Renée Zellweger, Sting, Ray Liotta fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

En ambitiøs arbejderbi undersøger verden sammen med de højtflyvende pollenpiloter i jagten på nektar og oplevelser, hvor selv en lille bi kan gøre en stor forskel!

Bee Movie: Det store honningkomplot

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Bee Movie
Instruktør Simon J. Smith, Steve Hickner
Udgivelsesår 2007
Tags aftercreditsstinger, pilot, tennis, retten(court), flyvemaskine(airplane), College, blomst Shop(flower shop), Blomsterhandler(florist), fabrikken arbejdstager(factory worker), blomst(flower), bikube(beehive), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film