Arrival

Er en Science fiction, Kriminal, Drama film instrueret af Denis Villeneuve med skuespillerne Michael Stuhlbarg, Nathaly Thibault, Abdelghafour Elaaziz, Pat Kiely fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Menneskeheden er i vildrede, da tolv ufoer besøger tolv steder på planeten Jorden på samme tid. For hvad vil de fremmede væsener os? Bringer de krig? Fred? Lingvisten Louise Banks tilkaldes i håb om, at hun kan knække koden og kommunikere med rumvæsenerne på deres abstrakte sprog. Men tiden er knap, og ikke alle regeringer har tålmodigheden til at være positive over for det, de ikke forstår.

Arrival

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Drama
Originaltitel Arrival
Instruktør Denis Villeneuve
Udgivelsesår 2016
Tags familie(family), ikke-lineære tidslinje(nonlinear timeline), Romance, Alien, videnskabsmand(scientist), tab(loss), militære(military), rumfartøj(spacecraft), kvinde bly(female lead), hjertesorg(heartbreak), baseret på kort historie(based on short story), kommunikation(communication), sprog(language), alien sprog(alien language), sprogforsker(linguist), første kontakt(first contact), lingvistik(linguistics), Oscar vinder 2016(Oscar winner 2016)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere