Marguerite

Er en Drama film instrueret af Xavier Giannoli med skuespillerne André Marcon, Christa Theret, Sylvain Dieuaide, Christian Pereira fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den franske film Marguerite foregår i 1920'ernes Paris, hvor den velhavende Marguerite Dumont er en aspirerende operasangerinde. Hun har i årevis optrådt for en lukket musikklub i sit eget hjem, og nu søger hun at optræde for et større publikum. Det eneste problem er, at hun synger helt forfærdeligt, men ikke en gang hendes mand og venner nænner at fortælle hende sandheden. En dag overbeviser to anarkister Dumont om, at hun skal dele sit talent med omverdenen ved at optræde på Operaen, og ydmygelsen synes tættere på end nogensinde før. Historien om den desillusionerede sangfugl er baseret på operasangerinden Florence Foster Jenkins' liv og karriere i 1940'ernes USA.

Marguerite

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Marguerite
Instruktør Xavier Giannoli
Udgivelsesår 2015
Tags Opera, sang falsk(singing false)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere