vildt raseri

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Alfred Hitchcock med skuespillerne Bernard Cribbins, Barbara Leigh-Hunt, John Boxer, Jean Marsh fra 1972

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I det moderne London har en sexforbryder, kendt som Slipsemorderen, sat politiet i alarmberedskab, og på typisk Hitchcock-facon fører politiets spor til en uskyldig mand, som nu må prøve at undslippe politiet og bevise sin uskyld ved at finde den rigtige morder. Jon Finch, Alec McCowen og Barry Foster har hovedrollerne i en helt igennem britisk rollebesætning i denne thriller, hvor spændingsscener veksler med øjeblikke med Hitchcocks karakteristiske sorte humor. Filmmanuskriptet er skrevet af Anthony Shaffer.

vildt raseri

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel vildt raseri
Instruktør Alfred Hitchcock
Udgivelsesår 1972
Tags politiet(police), London, seriel Killer(serial killer), voldtægt(rape), spænding(suspense)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film