Fearless

Er en Action, Sport, Drama film instrueret af Ronny Yu med skuespillerne Shidô Nakamura, Mike Leeder, Betty Sun, Brandon Rhea fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Jet Li spiller hovedrollen i denne actionfyldte martial arts-film, der er baseret på den virkelige historie om den kinesiske legende Huo Yuanjia, der i begyndelsen af 1900-tallet modsatte sig udenlandske stormagter og med sin formidable kampsportsteknik forsvarede Kinas ære. 'Fearless' er blevet et massivt box-office hit i Asien og genforener Jet Li med produceren Bill Kong og actionkoreografen Yuen Wo Ping.

Fearless

Detaljer

Genre Action, Sport, Drama
Originaltitel Huo Yuanjia
Instruktør Ronny Yu
Udgivelsesår 2006
Tags Sport, venskab(friendship), eksil(exile), blindhed og hørehæmmede vision(blindness and impaired vision), Martial kunst(martial arts), Kung Fu, barn(child), Restaurant, håber(hope), patriotisme(patriotism), skyld(sake), Shanghai, te(tea), respekt(respect), ris(rice), tigger(beggar)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film