Good Neighbours

Er en Thriller, Drama film instrueret af Jacob Tierney med skuespillerne Jay Baruchel, Scott Speedman, Xavier Dolan, Gary Farmer fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Skolelæreren Victor ankommer som tilflytter til et lille område i det fransksprogede Montreal, hvor han snart lærer sine engelsktalende naboer, servitricen Louise og den rullestolsbundne enkemand Spencer, at kende. Det viser sig dog, at en seriemorder terroriserer det vinterindhyllede landskab, og spreder skræk og rædsel blandt de lokale. De tre naboer rykker tættere sammen, men samtidig rykker de også tættere på hinandens hemmeligheder. Jacob Tierney har med den psykologiske thriller Good Neighbours manifisteret sig som en af Canadas mest lovende instruktører. Filmen udspiller sig lige før folkeafstemning om Québecs eventuelle løsrivelse fra Canada i 1995. Det sociopolitiske landskab bliver skueplads for sveddryppende klaustrofobi, psykologiske magtspil og uventede intriger, der alle leder frem til en chokerende slutning.

Good Neighbours

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Good Neighbours
Instruktør Jacob Tierney
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere