snow sharks

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Scott Wheeler med skuespillerne Mika Brooks, Richard Gleason, Nicole Helen, Erin Ross fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I en lille bjerglandsby er en flok unge mennesker samlet for at fejre det årlige Ski Bikini Party. En intetanende skirytter udløser ved et uheld en lavine, der slipper en blodtørstig forhistorisk jættehaj løs. Med en umættelig appetit for menneskekød, angriber de alt, hvad der bevæger sig. Sneen har lukket de hjælpeløse bjerggæster af for omverdenen. Den lokale sherif må nu samle et team og stoppe de rædselsindgydende skabninger.

snow sharks

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel snow sharks
Instruktør Scott Wheeler
Udgivelsesår 2013
Tags videnskabsmand(scientist), bikini, forbandelse(curse), haj(shark), babe videnskabsmand(babe scientist), Hot badekar(hot tub), lavine(avalanche)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film