Shrek 2

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Kelly Asbury med skuespillerne Eddie Murphy, Rupert Everett, Cameron Diaz, Antonio Banderas fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

I Shrek 2 udvikler Shreks møde med svigerforældrene sig til en katastrofe. Lever Shrek og Fiona lykkeligt til deres dages ende med Æsel og Den Bestøvlede Kat?

Shrek 2

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Shrek 2
Instruktør Kelly Asbury, Conrad Vernon, Andrew Adamson
Udgivelsesår 2004
Tags transformation, fængsel(prison), Magic potion, bryllupsrejse(honeymoon), Kongerige(kingdom), forældre-in-law(parents-in-law), fortryllelse(enchantment), eventyrets figur(fairy-tale figure), dans scene(dancing scene), befrielsen(liberation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film