The Raid: Redemption

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Gareth Evans med skuespillerne Ray Sahetapy, Ananda George, Verdi Solaiman, Umi Kulsum fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

En indsatsstyrke stormer en 30-etagers bygning, som menes at huse en bandeleder samt hans hær af hensynsløse dræbere. Men elitestyrken er ikke forberedt på det kaos, der venter, da husets eksploderer i et intensivt voldsorgie. Denne indonesiske actionfilm, instrueret af Gareth Evans (Merantau Warrior), er et langt action-volds orgie, der har fået filnørder over hele verdenen til at gå amok. Hvem har brug for en historie, når bare der er masser af automatvåben?

The Raid: Redemption

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Raid, The
Instruktør Gareth Evans
Udgivelsesår 2011
Tags SWAT Team, kriminalitet Boss(crime boss), skærm(monitor), bebyggelsen(tenement), høj anledning(high rise), Tower blok(tower block), Jakarta Indonesien(jakarta indonesia), SWAT
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film