Bien Maja 2 - På nye Honningeventyr

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Alexs Stadermann(co-director) med skuespillerne Benson Jack Anthony, Jordan Hare, Richard Roxburgh, Marney McQueen fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Bien Maja har en drøm - hun vil gerne deltage i De Olympiske Lege for honningbier! Men desværre har biernes overhoved kejserinden helt andre planer, hun har nemlig besluttet sig for at gøre krav på halvdelen af den honning, som Maja og de andre bier har høstet. Derfor bliver der ikke mulighed for Maja at træne til Honning-Legene. Men Maja giver ikke op: Sammen med sin gode ven Will beslutter hun sig for selv at tage af sted for at overtale kejserinden til at ændre mening. Vil det lykkes Maja at overtale hende? Vil Maja sammen med sine venner vinde De Olympiske Honning-Lege? Eller må de se sig slået af Violetta og hendes veltrænede sportsbier?

Bien Maja 2 - På nye Honningeventyr

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Maya The Bee: Movie
Instruktør Alexs Stadermann(co-director), Noel Cleary, Sergio Delfino
Udgivelsesår 2018
Tags Bee, antropomorfiseringen(anthropomorphism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere