Børnehjemmet

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Juan Antonio Bayona med skuespillerne Montserrat Carulla, Andrés Gertrúdix, Belén Rueda, Mabel Rivera fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Som barn tilbragte Laura seks lykkelige år på et hyggeligt børnehjem ved havet. 30 år efter flytter hun sammen med sin mand, lægen Carlos, og deres søn, den 7-årige Simon, tilbage til stedet - for at genetablere huset som et hjem for handicappede børn. Det nye hjem og de mystiske omgivelser sætter Simons fantasi i gang, og inden længe lever han i en faretruende fantasiverden befolket af spøgelser og nervepirrende reminiscenser af fortidige ugerninger. Gennem Simons fortællinger bliver Laura gradvist konfronteret med en forfærdelig hemmelighed fra sin barndom på børnehjemmet, og da Simon en dag forsvinder, udviskes grænserne mellem fantasi og virkelighed for alvor.

Børnehjemmet

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel El orfanato
Instruktør Juan Antonio Bayona
Udgivelsesår 2007
Tags kone(wife), skizofreni(schizophrenia), undertrykt fortiden(suppressed past)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film