Black Swan

Er en Thriller, Drama film instrueret af Darren Aronofsky med skuespillerne Vincent Cassel, Toby Hemingway, Sarah Hay, Ksenia Solo fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Nina er en utrolig talentfuld, men skræmmende ustabil ballerina, der er godt på vej til at blive en stjerne. Da hun bliver presset til det yderste af sin ambitiøse kunstneriske instruktør og trues af sin forførende rival, begynder Nina at miste sit greb om virkeligheden. I takt med at presset stiger, bliver Ninas altoverskyggende besættelse sværere og sværere at kontrollere, og hun ender i et levende mareridt, som ikke kun er en trussel for hendes forstand, men også for hendes liv.

Black Swan

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Black Swan (HD)
Instruktør Darren Aronofsky
Udgivelsesår 2010
Tags konkurrence(competition), ballet, nye York City(new york city), sindssyge(insanity), besættelse(obsession), spænding(suspense), paranoia, Taxi, danser(dancer), vanvid(madness), Svane søen(swan lake), ballerina, Oscar vinder 2010(Oscar winner 2010)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film