holy rollers

Er en Biografi, Thriller, Krimi film instrueret af Kevin Asch med skuespillerne Stella Keitel, Justin Bartha, Omer Barnea, Charlie Hewson fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Sam Gold, en ung ortodoks jøde fra Brooklyn, lever modvilligt det liv, som hans familie har valgt for ham. Den charmerende nabo Yosef fornemmer Sams modvillighed og foreslå, at han transporterer 'medicin' for Jackie, en israelsk narkohandler. Sam demonstrerer hurtigt sine forretningsevner for sine chefer, der tager ham til sig med det samme. Sam får nu lov til at opleve den spændende og barske side af Manhattan og Amsterdam og bliver mere og mere involveret i chefernes uheldige livsstil. Forretningen blomstrer, men Sams familie er splittet på grund af det dobbeltliv, han lever, og det jødiske samfund nærer skepsis over for hans ulovlige handlinger.

holy rollers

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel holy rollers
Instruktør Kevin Asch
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere