lynet

Er en Komedie, Diverse, Krimi film instrueret af George Schnéevoigt med skuespillerne Svend Bille, Holger-Madsen, Henry Nielsen, Kaj Mervild fra 1934

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Peter Blom, kaldet Lynet, flygter fra fængslet, og samtidig ser den arbejdsløse skuespiller Poul Quist hans portræt i avisen, i forbindelse med at et filmselskab vil indspille en film om Lynet, og søger en til at spille hovedrollen. Da ligheden mellem Blom og Quist er slående, henvender Quist sig til filmselskabet og så begynder løjerne ellers at tage fart, da Quist udgiver sig for at være Lynet. Filmdirektøren tror, at han virkelig er Lynet og øjner en sensation ved at give ham rollen.

lynet

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Krimi
Originaltitel lynet
Instruktør George Schnéevoigt
Udgivelsesår 1934
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere