78/52

Er en Dokumentar film instrueret af Alexandre O. Philippe med skuespillerne Karyn Kusama, Justin Benson, Geoff Marslett, Danny Elfman fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Et enestående kig på bruserscenen i Alfred Hitchcocks PSYCHO, ”Manden bag forhænget” og det filmmord, der helt igennem forandrede verdens film. 78/52 er en reference til antallet af opstillinger (78) og antallet af klip (52) i bruserscenen i Alfred Hitchcocks PSYCHO. En hel uge af de fire uger, der var afsat til af indspille PSYCHO – en hel fjerdedel af filmens produktionsskema – var dedikeret til den berømte bruserscene.

78/52

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel 78/52
Instruktør Alexandre O. Philippe
Udgivelsesår 2017
Tags psyko(psycho), film at gøre(film making), Alfred Hitchcock, redigering(editing), film redigering(film editing), classic film
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere