absolute power

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Scott Glenn, Alison Eastwood, Judy Davis, Laura Linney fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Den aldrende, rutinerede klatretyv Luther Whitney overværer under et indbrud i rigmanden Walter Sullivans lejlighed, at Sullivans unge kone Christy bliver myrdet under en sexaffære med den amerikanske præsident Alan Richmond. Præsidentens Secret Service-folk forsøger at give Whitney skylden for mordet. Absolute Power er Clint Eastwoods 19. film som instruktør og som i de øvrige, bortset fra Breezy og Bird, spiller han selv hovedrollen.

absolute power

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel absolute power
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 1997
Tags datter(daughter), korruption(corruption), U.S. formand(u.s. president), voldtægt(rape), spænding(suspense), hvid hus(white house), regeringen(government), Washington DC(washington d.c.), mordet(assassination), hemmelighed service(secret service), hemmelighed service agent(secret service agent)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film