The Outsider

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Brian A Miller med skuespillerne Brian A Miller, Jason Patric, Craig Fairbrass, Greg Sproles fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den britiske militærmand Lex Walker får under en mission at vide, at hans datter uventet er gået bort. Han rejser straks til Los Angeles for at tage afsked med sin øjesten, men opdager at liget, de skal til at begrave slet ikke tilhører datteren. I stedet viser det sig, at hun holdes fanget af en ukendt kidnapper. Men kidnapperen har lagt sig ud med den forkerte, for snart indleder Lex en brutal og hæsblæsende jagt på manden bag datterens forsvinden. Og en far står ikke tilbage for noget - overhovedet!

The Outsider

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Outsider
Instruktør Brian A Miller, Brian A.Miller
Udgivelsesår 2014
Tags Los Angeles, lejesoldat(mercenary), bar slagsmål(bar brawl), detektiv(detective), kæmpe(fight), vold(violence), Shootout, skud i den tilbage(shot in the back), far datter forholdet(father daughter relationship), mangler person(missing person), skud i den skulder(shot in the shoulder), helikopter(helicopter), flyvemaskine(airplane), Martial kunst(martial arts), uafhængige film(independent film), hjem invasion(home invasion), Irak veteran(iraq veteran), blandet Martial kunst(mixed martial arts), computer hacker, Corporate kriminalitet(corporate crime), london england
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere