new jack city

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Mario Van Peebles med skuespillerne Nick Ashford, Michael Michele, Mario Van Peebles, Anthony DeSando fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

New Jack er kodeordet for en ny kultur. Heftig musik, hurtige biler, hurtige damer og hurtige penge - masser af hurtige penge! Nøglen til denne kultur hedder crack - et syntetisk kokainprodukt, som ryges. Det er billigt at fremstille, og misbrugeren bliver hurtigt afhængig. Crack ryges i USA, i et omfang, ingen turde drømme om. Nino Brown er narkohandler i stor stil. Efter at være præsenteret for det nye produkt, opbygger han et imperium baseret på penge og lidelser. To kontroversielle strissere udpeges til at smadre Nino's organisation.

new jack city

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel new jack city
Instruktør Mario Van Peebles
Udgivelsesår 1991
Tags stof forhandler(drug dealer), knæk(crack), Undercover agent, betjente(cops), bande Leder(gang leader)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film