Blown Away

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Stephen Hopkins med skuespillerne Suzy Amis, Christofer de Oni, Caitlin Clarke, Tricia Heine fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I Boston er bombeeksperten Jimmy ved at være klar til at trække sig tilbage, indtil den bindegale bombemand Ryan kommer til byen. Ryan har et gammelt regnskab at gøre op med Jimmy, og i stedet for at tale om tingene begynder han at springe forskellige folk og ting i luften. Specielt udsatte er Jimmys venner og familie, så han kan ikke sidde udfordringen overhørig.

Blown Away

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Blown Away
Instruktør Stephen Hopkins
Udgivelsesår 1994
Tags hævn(revenge), terrorist, koncert(concert), vold(violence), Flashback, bombe plantning(bomb planting), eksplosion(explosion), bryllup(wedding), anarkist(anarchist), computer, Roulette hjulet(roulette wheel), Boston, bombe angreb(bomb attack), irsk(irish), blast, fyrværkeri(fireworks), Belfast, kæntrede skib(capsized ship), orkester(orchestra), hovedtelefoner(headphones), menneskelige bombe(human bomb)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere