102 dalmatinere

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Kevin Lima med skuespillerne Glenn Close, Gérard Depardieu, Ioan Gruffudd, Gerard Depardieu fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu

Plot

Det er et mirakel! Dr. Pavlov har gjort det umulige; han har kureret Cruella de Vil for hendes skrækkelige pelsbegær. Nyheden spredes, og det viser sig faktisk at være sandt. Cruella er virkelig frisk igen og klar til at leve som et godt og vellidt menneske. Men efter et stykke tid begynder der igen at forsvinde dalmatinerhvalpe i London. Kan det være Cruella, der står bag? Kunne hun virkelig finde på at lave dalmatinerpels? Hun er jo kureret! Eller hvad? Se den onde Cruella, den pletløse hvalp Klunte og papegøjen Vralteberg, som tror, han er en hund - i verdens sjoveste og mest plettede film; 102 Dalmatinere!

102 dalmatinere

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel 102 dalmatinere
Instruktør Kevin Lima
Udgivelsesår 2000
Tags hund(dog), London, fængsel(prison), udgivelse fra fængsel(release from prison), kvinders fængsel(women's prison), hvalp(puppy), dalmatiner(dalmatian), samfund for den forebyggelse af grusomhed til dyr(society for the prevention of cruelty to animals), dalmatiner, Pelz
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film