mamma mia!

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af Phyllida Lloyd med skuespillerne Julie Walters, Stellan Skarsgård, Meryl Streep, Colin Firth fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den selvstændige, enlige mor Donna driver et lille hotel på en græsk ø sammen med sin datter Sophie. Men nu skal Sophie giftes, og der er ingen til at føre hende op af kirkegulvet. Derfor inviterer hun tre mænd fra Donnas fortid til brylluppet, for måske en af dem er hendes far?

mamma mia!

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie
Originaltitel mamma mia!
Instruktør Phyllida Lloyd
Udgivelsesår 2008
Tags kvinde direktør(woman director), musikalske(musical), datter(daughter), duringcreditsstinger, Grækenland(greece), mor datter forholdet(mother daughter relationship), singler(singles), enkelt forælder(single parent), enkelt(single)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film