package, the

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Jesse V. Johnson med skuespillerne Dolph Lundgren, Steve Austin, Monique Ganderton, Eric Keenleyside fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tommy Wick er en udsmider på en natklub og en sten hård handhæver for mafiabossen "Big Doug" i Seattle's underverden. Da Big Doug instruerer Tommy i at levere en hemmelig pakke til "Tyskeren", en mystisk international bandeleder, gør han det med håbet om at Big Doug vil afskrive den gæld, som sin bror Eddie skylder ham. Rygterne om den mystiske pakke spreder sig hurtig og pludselig finder han sig selv jaget af nådeløse lejemordere, lejesoldater, snigemordere og sadister. Tiden er ved at rinde ud og Tommy må kæmpe hårdt for at få pakken sikkert leveret. Det viser sig dog, at pakken indeholder noget andet end han regnede med, og pludselig er han dybt involveret.

package, the

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel package, the
Instruktør Jesse V. Johnson
Udgivelsesår 2012
Tags gangster, kriminalitet Herren(crime lord), kurer(courier)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film