The Lost City of Z

Er en Action, Biografi, Drama film instrueret af James Gray med skuespillerne Tom Mulheron, Niall Cusack, Yelena Solovey, Murray Melvin fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

På vegne af det britiske imperium bliver Percy Fawcett sendt til Amazonas for at kortlægge det omstridte område mellem Brasilien, Peru og Bolivia. Percy bliver hurtigt betaget af den frodige, men også mystiske og forræderiske jungle. Og da han finder, hvad han opfatter som spor af en forsvunden civilisation, bliver udforskningen nærmest til en besættelse.

The Lost City of Z

Detaljer

Genre Action, Biografi, Drama, Eventyr
Originaltitel The Lost City of Z
Instruktør James Gray
Udgivelsesår 2016
Tags baseret på roman(based on novel), biografi(biography), jungle, 1920s, verden krig Jeg(world war i), stammen(tribe), floden(river), rejse(journey), ekspedition(expedition), slange(snake), Amazon, Explorer, mystisk lander(mysterious lands)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere