ekstreme metoder

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Michael Apted med skuespillerne Sarah Jessica Parker, Garnet Harding, Bill MacDonald, Ross Petty fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En lovende ung læges undersøgelse af bizarre medicinske eksperimenter på hjemløse, truer hans karriere... og hans liv!

ekstreme metoder

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel ekstreme metoder
Instruktør Michael Apted
Udgivelsesår 1996
Tags nye York(new york), Hospital, læge(doctor), spænding(suspense), lighuset(morgue), kirurg(surgeon), britiske(british), medicinsk forskning(medical research), medicinsk(medical), nødsituation værelse(emergency room), mangler kroppen(missing body)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film