Beck - Sygehusmordene

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Stephan Apelgren med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Lisa Henni, Mikael Persbrandt, Camilla Bendix fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En kræftsyg kvinde dør på et sygehus i Stockholm. Men noget tyder på, at hun er blevet taget af dage. Kvindens søn anklager lægen Johan Fors for udåden. Da Johan Fors derefter findes død, rettes mistanken mod sønnen. Selv personalen på sygehuset lader til at skjule noget for Beck-gruppen.

Beck - Sygehusmordene

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Beck - Sjukhusmorden
Instruktør Stephan Apelgren
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere