Varg Veum: Din til døden

Er en Thriller, Drama film instrueret af Erik Richter Strand med skuespillerne Sølje Bergmann, Bjørn Floberg, Endre Hellestveit, Trond Espen Seim fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Privatdetektiv Varg Veum er på jagt efter en klients stjålne bil, som viser sig at have været benyttet til et røveri mod travbanen. Klienten, Jonas Andresen, er lige blevet separeret, og konen har efter flere skænderier besluttet at sælge bilen på egen hånd. Jonas bliver dræbt, og politiet har mistanke til ekskonen. Varg er klar over, at sagen er mere kompliceret, og alle han kommer på sporet af dør. Varg bliver mere og mere bekymret for enkens liv. Han udvikler varme følelser for hende og mener at have fundet kvinden i sit liv.

Varg Veum: Din til døden

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Varg Veum - Din til Døden
Instruktør Erik Richter Strand
Udgivelsesår 2007
Tags nye Kærlighed(new love), baseret på roman(based on novel), hengivenhed(affection), detektiv(detective), seksualitet(sexuality), røveri(robbery), privat investigator(private investigator), coverup
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere