striptease

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af Andrew Bergman med skuespillerne Kimberly Flynn, Eduardo Yáñez, Jerry Grayson, Robert Stanton fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Erin Grant (Demi Moore) må se den nøgne sandhed i øjnene: for at tage kampen op mod systemet må hun tage tøjet af. Hun er blevet fyret fra sit arbejde, og hun har brug for penge, hvis hun vil have forældremyndigheden over sit barn igen. Stripbarernes pulserende verden med eksotiske dansepiger og hujende gæster spiddes i dette livlige komediedrama med Burt Reynolds, Armand Assante, Ving Rhames og Robert Patrick i de andre hovedroller. Erin stripper for at overleve og må tage de utilsigtede konsekvenser, da et liderligt kongresmedlem (Reynolds) bliver besat af hende. Penge, afpresning, mord - politikeren har mange ufine midler til rådighed, men i Erin får han kam til sit hår. Hun arbejder som stripper. Men det er politikeren og hans kammesjukker, der bliver afklædt.

striptease

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel striptease
Instruktør Andrew Bergman
Udgivelsesår 1996
Tags politiet(police), afpresning(blackmail), Strip Club, striptease, os Kongress(us kongress)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film