The Matador

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Richard Shepard med skuespillerne Luz Maria Molina, Guillermo Ruiz, Carolyn Horwitz, Israel Tellez fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Danny Wright er på forretningsrejse i Mexico City. På hotellet falder han i snak med den højlydte Julian Noble, som han til at starte med ikke helt synes om. Dagen efter undskylder Julian for sin opførsel og inviterer Danny til tyrefægtning. Her afslører Julian, at han er snigmorder. I første omgang er Danny lidt skræmt over tanken, men på den anden side synes han alligvel, at det lyder lidt spændende. De skilles som umage venner, men her ender historien ikke... Seks måneder senere dukker Julian op hjemme hos Danny og hans kone og beder om hjælp, da han nu pludselig er selv er blevet målet.

The Matador

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Matador
Instruktør Richard Shepard
Udgivelsesår 2005
Tags indie, Mexico City, Midlife krise(midlife crisis), fremmed(stranger), uafhængige film(independent film), hotelbar, fremde, cocktail, hit mand(hit man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film