Superhero Movie

Er en Science fiction, Action, Komedie film instrueret af Craig Mazin med skuespillerne Tracy Morgan, Drake Bell, Jeffrey Tambor, Robert Joy fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Nogle mennesker er bare heldige: De er nørdede, kan ikke få fat i pigen, og så bliver de med garanti bidt af et radioaktivt insekt eller noget i den stil. I Rick Rickers tilfælde er det en guldsmed, og straks forvandler han sig til superhelt med superkræfter og grøn trikot. Men selv om pigen falder for superhelten Dragonfly med et brag, så er det ikke let at være ham, for hvordan sikrer man som hemmelig helt, at ens redningsaktioner ikke forvolder mere skade end gavn, og hvordan tackler man det med ærkefjender og konkurrerende superhelte?

Superhero Movie

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Komedie
Originaltitel Superhero Movie
Instruktør Craig Mazin
Udgivelsesår 2008
Tags høj skole(high school), duringcreditsstinger, superhelte(superhero), anti Hero, Dragonfly, radioaktivt(radioactive)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film